torsdag 23 januari 2014

Twitter dårarnas paradis där de fina och goda hatar.

Nu har även jag hittat det omtalade näthatet. Ni vet det där hatet som rasistnazister skriver till de fina antirasisterna och feministerna och genusförespråkarna. Ni vet de här goda människorna som skriker sig hesa på gator och torg. Ni vet de här fina fridfulla människorna som kastar flaskor och   sten och alltid är emot i form av motdemonstranter. De här fina demokraterna som skramlar med nycklar och försöker hindra andra fula elaka och onda att komma till tals genom att skrika "inga rasister på våra gator" De med den rätta ideologin som tar sig in i oliktänkandes hem och vandaliserar.De som slår sönder både bilar fönster och spränger. De som försöker på allvar förgifta politiska motståndare. De som fegt hugger med kniv i ryggen. De som skriker om klasskamp som sällan eller aldrig saknat något i sin uppväxt. De som skriker "allt till alla" men själv aldrig bidragit till vårt samhälle. De som vår säkerhetspolis bedömt är en fara för vår demokrati och för vårt land. De som av någon underlig anledning aldrig blir gripna och får stå till svars för sina brott. Nu vet ni säkert vem jag menar de fina de goda de intellektuellt lärda som står skyhögt över oss vanliga Svenssons vi dumskallar som i allt högre grad "röstar fel" 

 Vi korkade människor som röstade in ett så odemokratiskt nazistrasistparti vid namn sverigedemokraterna. Vars partiledare helt skandalöst avbildas i form av en kackerlacka i en dagstidning.Själv har de goda glömt sina egna blodiga bakgrunder.Alliansens "bruna förflutna" talas det sällan och aldrig om. Men att några överförfriskade systematiskt våldsutsatta från ett blivande riksdagspartiet  fredar sig själva en utekväll 2010 det mals det om gång på gång i vareviga debatt alltjämt i dag.

En sak binder oftast samman dessa goda på ett eller annat vis så är de förbluffande ofta försörjda av oss skattebetalare. Bara med olika arbetsnamn som politiker journalister projektanställda stiftelsearbetande studerande artister osv.  Nu vet ni säkert kära läsare vem jag menar. Här har ni de som hatar värst och mest här finns de som skriker högljutt om att mörda och lemlästa förtrycka förringa och motarbeta.Här finns de som hatar till höger och vänster kvinnor och män. Varför hatar dessa avarter då så starkt? Enkelt de vet att marken rämnar alltmer under deras fötter och deras tid är snart ute. Det ser jag fram emot.

Här kan man läsa om om de fina och de goda som hatar   http://detfinahatet.se/  
Att det är känsligt att dessa hatare kommer fram i ljuset bevisar attackerna mot hemsidan deras desperata försök att släcka ned densamma säger allt. 

Följer du med vinden kan du bli bortblåst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar