torsdag 17 oktober 2013

Nu räcker det med satis polito Jimmie Åkesson.

Jag har faktiskt tröttnat på riksdagsdebatterna efter sd intåg 2010 så följde jag nästan slaviskt debatterna första året. Men  med en känsla av missmod var gång och att få se de människor som faktiskt skall styra vårt land gadda ihop sig och smutskasta ett folkvalt parti gjorde att jag slutade. Visserligen så såg jag inte hela den aktuella debatten men det jag såg fick mig att skämmas å de grövsta  åt både Mp och C vägnar.
Fridolin försökte med lögn och på ett ytters ohederligt sätt  tillskriva JÅ och sverigedemokraterna att de ville förbjuda aborter. Att SD skulle förvägra kvinnor rätten att bestämma över sina egna kroppar och bla bla bla vilket det mesta som kommer ur den Fridolinska munnen består av.
Barnsliga påhopp av flinet Lööf som flummade ut om bruna luftslott nu vet jag inte vilken färg Lööfs 40 miljoner luftslottsinnevånare  har  men något ute i luften i maramö måste ha påverkat hennes sinne eller kanske det är kemikalierna från hårfärgen som får hennes mun att producera all goja som rinner ur den.
Rasbiologerna sossarnas anförande och debatt emot JÅ såg jag inte och vet således inte vem som vikarierade men att välja en partiledare som inte sitter i riksdagen är ytterst  märkligt förfarande men å andra sidan är det kanske lika bra med facit i hand.
Vad tyckte jag då om JÅ insats ja i det stora hela så var Åkesson bra som vanligt, att komma med fakta är inget som går hem i riksdagen.
MEN som jag skrev i rubriken nu räcker det nu får det vara nog det är dags att sluta släppa in öppna mål.
Att inte sänka sig till de barnsliga riksdagsledamöternas nivå är att ge tappt de ser  att de kan  fortsätta att komma med sina bruna färger kängornas klampande främlingsfientlighet osv  å sådana barnsligheter när ingen säger emot.Och det är de påhoppen som visas i gemmelmedia och det är det som kommer Svensson tillgodo än så länge.
Sossarna och C med sin rasbiologi C med sitt Bondeförbund som var på 30-talet det mest rasistiskt färgade partiet i riksdagen och hade som
enda parti antisemitismen och rasismen inskriven i sitt partiprogram!

KD med sitt nazistiska förflutna  Folke Dahlström med bakgrund i det nazistiska Svensk Socialistisk Samling, SSS var med när KDS bildades i början av 60-talet. Hela alliansen har ett sk. brunt förflutna i massor.
Det finns hur mycket som helst som går att använda  på samma låga  sätt som 7 klövern gör. Det är ju inte så att man kan  konstatera att tonen på något mirakulöst vis har ändras gentemot  Sd  varken i media eller i riksdagen då är det bättre att slå tillbaka hårt och skoningslöst var gång påhoppen sker och vara så grov att det slås upp i pressen då skulle Sd synas mer till skillnad emot för idag.
Slå hårt och slå lågt Sverigedemokrater det räcker nu.

http://www.pr-publishing.com/1234/alliansen.pdf

Riktiga nyheter läser man här https://www.realisten.se/    http://www.kimmoa.se/rn/

Följer du med vinden kan du bli bortblåst.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar